Ga naar de inhoud

Cenzaa behandelingen

Uw Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body en Mind komen in balans gedurende de Cenzaa beleving door zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Voorafgaand aan uw behandeling wordt de specifieke Cenzaa huidanalyse gemaakt. Rekening houdend met het feit dat de conditie van uw huid veranderd afhankelijk van uw levensstijl en wisselende seizoenen. Dan volgt een reis die uw zintuigen volkomen doet ontspannen en genieten!!

Body en mind in balans door zien, ruiken, horen, voelen en proeven

Cenzaa behandelingen:
Dit is een mooie behandeling om de intensieve producten van Cenzaa te ervaren !


Schoonssalon Irene Cenzaa behandelingen

Impressions behandeling– 60 minuten € 60,-

In deze uurs-behandeling krijgt U een mooie impressie van een deel van het Cenzaa concept. Highlights van deze behandeling zijn: Huidanalyse-reinigen-epileren-dieptereiniging-massage gezicht,hals en decollete-masker-dagverzorging


Schoonssalon Irene Cenzaa behandelingen

Moments behandeling – 90 minuten voor € 75,-

Op basis van uw huid zal ik een behandeling afstemmen. Tijdens deze droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op een complete Cenzaa beleving. Huidanalyse-reinigen-epileren-dieptereiniging-zuurstofmasker-bindweefselmassage hals,gezicht,decollete-masker-dagverzorging


Luxe behandeling – 100 minuten € 90,-

Dit is de droombehandeling ¨Moments¨ met als extra een lymfdrainage behandeling, hierdoor worden alle vrijgekomen afvalstoffen gelijk afgevoerd uit het lichaam. Huidverjonging op en top!!


TIENERBEHANDELING tot 16 jaar – 45 minuten € 35,-

Het is een lastige tijd, de tienerjaren. Het hele lijf verandert, hormonen gieren in het rond. Ze gaan van alles uitproberen, make-up, eigen kledingstijl en kapsels. En juist daar wil het nog wel eens misgaan. De eerste stappen op het gebied van make-up en kapsel zijn vaak wankel en geven vaak als resultaat een onzuivere huid. Juist daarom verzorg ik deze behandeling om ze kennis te laten maken met huidverzorging.

Wat houdt deze behandeling in:

  • Reinigen van de huid
  • Dieptereiniging
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Masker met een korte massage
  • Epileren van de wenkbrauwen

ACNE TREATMENT – 45 minuten € 45,-

De Acne AHA Therapy is een behandeling gericht op huidverbetering en herstel en intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. Deze behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling. Om de huid te voorzien van de juiste producten worden alle huidzones in kaart gebracht. De huid ondergaat een fruitzuur peeling met Mandelico of Glycol Therapy. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huid flora in balans komen en de talgreductie verminderen.


BOOTCAMP BEHANDELING – 45 minuten voor € 52,50,-

De ultieme workout voor de huid! Deze behandeling is exclusief ontwikkeld voor intensieve huidverbetering. De combinatie van bindweefsel massage met een fruitzuurpeeling maakt deze behandeling uniek. Meerdere huidproblemen kunnen doelgericht aangepakt worden met deze behandeling.  Exceptionele werkstoffen die uw huid, tijdens deze behandeling, intens voeden en verzorgen. Het gebruik van therapeutische hydraterende ingrediënten tijdens deze behandeling geven uw huid haar glans en vitaliteit weer terug!

Advies: de bootcamp behandeling in kuur vorm, 5 behandelingen voor €262,50 (gratis de energetic power twv € 64,95)


Botuline face behandeling – 120 minuten € 110,-

Botuline Face Therapy is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Uw Skin Therapist zal u meevoeren op een

Botuline face behandeling is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling. Door totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het botuline masker. Dit heeft samengaand met actieve bindweefselmassage op het gelaat een uiterst liftend effect.

Schoonheidssalon Irene Energetic power Cenzaa